شاید در طول چند روز گذشته اخباری درباره‌ی دنباله‌دار Lovejoy شنیده باشید. پیدا شدن الکل، شکر و موارد آلی در این دنباله دار، این سوال را مطرح می‎کند که آیا Lovejoy، پیش از پیدایش منظومه خورشیدی وجود داشته یا خیر؟

تیم بین المللی منجمان به تازگی به کشفیات جدیدی دست یافته‌اند، آن‎ها متوجه شده‌اند که دنباله دار لاوجوی (با نام رسمی: C/2014 Q2) که در سال ۲۰۱۴ توسط تری لاوجوی کشف شد، حاوی منابع عظیمی از الکل، شکر و ۲۱ ماده آلی دیگر است. نیکولاس بیور با مشاهداتی که بر روی این دنباله دار انجام داد، میزان الکل خارج شده از این دنباله‎دار را در زمان اوج فعالیتش ۵۰۰ گالن در دقیقه اعلام کرد، همچنین با مشاهدات بعدی که توسط منجمان و با استفاده از تلسکوپ ۳۰ متری انجام شد، میزان آب آزاد شده از این دنباله دار ۲۰ تن در هر ثانیه تخمین زده شد.

این دنباله دار به طور متوسط دارای دوره تناوب ۱۱ هزار و ۵۰۰ سال است اما به علت گرانش سیارات منظومه شمسی، گردش این دنباله‌دار به دور خورشید حدود ۸۰۰۰ سال طول می‎کشد. گام بعدی تحقیقات بر روی این دنباله دار این است که آیا مواد آلی پیدا شده متعلق به ابر سازنده خورشید و منظومه شمسی ما است یا به زمان‎های قبل از به وجود آمدن منظومه شمسی ارتباط دارد.