گوگل پربازدیدترین سایت جهان است. بسیاری از مردم، حتی برای ورود به سایت هایی که آدرس آنها را میدانند، ترجیح میدهند تنبلی کرده و به جای تایپ کامل آدرس سایت، از گوگل استفاده کنند. بسیاری از مرورگرهای وب، اگر کلمهای را در محل آدرس آنها تایپ میشود، به عنوان آدرس یک صفحه تشخیص ندهند، بلافاصله آن کلمه را در گوگل جستجو کرده و نتیجه را نمایش میدهند. از گوگل، داستانها و حرفهای زیادی گفته شده و شنیدهایم، اما شاید خواندن، این چند نکته در کنار یکدیگر، خالی از لطف نباشد.
چرا صفحهی گوگل تا این حد ساده است؟
مریسا میگوید: در آن سالها، سایتها انیمیشنها و تحرک زیادی داشتند. در بالای هر صفحه چند میمون جابجا میشدند و از شما میخواستند تا روی آنها کلیک کنید و جایزه بگیرید. در چنین فضایی برای کاربران قابل درک نبود که چرا تا این حد صفحهی گوگل ساده است. در اولین تجربهای که در مورد گوگل در دانشگاه استنفورد انجام شد، دانشجویان به طول متوسط ۴۵ ثانیه به صفحه خیره میشدند تا ببینند دقیقاً باید کجا را کلیک کنند تا اتفاق خاصی بیفتد. خیلیها فکر میکردند هنوز صفحه گوگل کامل بالا نیامده و باید منتظر بمانند تا باقیماندهی صفحه بارگذاری شود!
شرکتی برای سگها
البته بررسیهای بیشتر ما نشان داد که زندگی برای سگها هم چندان ساده نیست و آنها باید اصول رفتاری زیادی را – تقریباً در حد انسانها! – رعایت کنند.
شاید دوست داشته باشید یکی از پستهای وبلاگ معروفترین سگ گوگل به نام یوشکا را بخوانید:
تازه واردها، تابلو هستند!
گوگل، به کارمندان [جدید و تازه وارد خود Noogler میگوید. نوگلر را، باید کلاهی سر خود بگذارند که یک پرهی کوچک آبی رنگ روی سر خود دارد.
گوگل برای اصلاح زمینهای خود از بز استفاده میکند
بله. این یک شوخی نیست. گوگل از شرکتی به نامکالیفرنیا گریزینگ، بز اجاره میکند تا به زمینهای خود سر و سامان بدهد. دویست عدد بز به فعالیت ارزشمند مدیریت چمنها و علفها مشغول هستند و گوگلیها معتقدند که به هر حال، دیدن بز در حال چرا، جذابتر از دیدن دستگاههای مکانیکی در حال کار است.
تصویری که میبینید مربوط به محوطه ساختمان اصلی گوگل است.
گوگل قرار نبود گوگل باشد
قرار بود اسم گوگل Googol باشد اما یک بار روی یک چک نامش اشتباه نوشته شد و ماجرا ادامه پیدا کرد!
اولین مرکز ذخیره اطلاعات گوگل با لگو ساخته شده بود
گوگلیها، اولین Data Storage یا محل ذخیره اطلاعات خود را با LEGO ساختند. این مجموعه،حدود ۴۰ گیگابایت فضا برای ذخیرهسازی اطلاعات داشت.
مهمترین دلیل استفاده از لگو، قابلیت تغییر سریع آن و بزرگتر کردنش بود. روحیهی شاد گوگلی را روی سقف این دستگاه مشاهده میکنید. دو خانهی کوچک هم با لگوهای اضافه روی سقف ساخته شده.
شایعه هایی وجود دارد که رنگهایی که ما امروز در لوگوی گوگل میبینیم به رنگهای این لگوها ارتباط دارد. این شایعه تایید یا تکذیب نشده اما اکثر صاحبنظران معتقدند، چندان هم بیربط نیست.
راستی شاید دوست داشته باشید نخستین توییت مربوط به اکانت شرکت گوگل را هم ببینید: